Boulevard

Monica Geuze is bevallen

12 juli 2018 13:03 Aangepast: 12 juli 2018 13:41
Monica, haar vriend Lars en hun dochter Zara-Lizzy Noé. Beeld © Monica Geuze

Beschuit met roze muisjes voor Monica Geuze: haar kleine prinsesje is ter wereld gekomen! Op Instagram deelt de YouTube-ster het feestelijke nieuws!

Het kleine meisje heeft de naam Zara-Lizzy Noé Veldwijk gekregen en is vandaag ter wereld gekomen.

Big surprise

Vlak voor de jaarwisseling maakte de kersverse moeder bekend in blijde verwachting te zijn. Voor veel fans kwam dit als een big surprise. Ook Monica zelf was blij verrast!

 

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

"Ik was nog niet ongesteld geworden en Lars zei: ‘haal even een test’. Waarop ik zei: ‘Nee joh, dat doe ik eind van de week wel, dat is helemaal niet waar. Dat komt goed”, verklapt ze. Toen de vlogster wat tijd over had besloot ze tóch nog even snel een test te doen."Ik dacht, ik doe het wel even in de wc van die lunchroom," gaat Monica verder. "Ik zag twee streepjes en dacht: 'niets aan de hand', tot ik op de bijsluiter keek. Er was dus wél wat aan de hand." 

Eerste kindje voor Monica

De nieuwe mommy was eigenlijk al op 6 juli uitgerekend, maar de kleine meid bleef nog even op zich wachten. Afgelopen zondag liet ze zichzelf al strippen om de bevalling op gang te brengen.

Het is het eerste kindje voor de 23-jarige Monica. Haar vriend, Lars Veldwijk, heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk: Mason.

RTL Boulevard
`