Boulevard

Waylon en Johan Derksen leggen 'ruzie' weer bij

11 juli 2018 23:51 Aangepast: 12 juli 2018 10:29
Beeld © RTL

Waylon vond het geen enkel probleem om na felle kritiek van Johan Derksen aan te schuiven bij VI Oranje blijft thuis. "Hoe leuk is het om de mensen onder ogen te zien die iets van je vinden. Iedereen loopt altijd maar weg, maar ik vind dat gewoon onzin", zei de zanger voor de uitzending van Voetbal Inside.

Derksen noemde Waylon in eerdere uitzendingen van VI onder meer een "mafkees eerste klas" en een "ongeleid projectiel". Ook vroeg hij zich af of hij wel goed bij zijn hoofd is.

Tik onder z'n kont

Van enige spanning was tijdens de aflevering van woensdag geen sprake. Waylon zei al vrij snel dat het al lang goed was tussen hem en Derksen. "We zien elkaar backstage en dan lullen we met elkaar en ik geef m een tik onder z'n kont en dan is het ook goed", aldus de zanger.

"Mij boeit het niet zo wat een ander van mij vindt", ging Waylon verder. "Zolang ik word besproken hier en mijn naam goed gezegd wordt. Dan ben ik allang blij joh", grapte hij vervolgens.

'Waylon is nog steeds een mafkees'

Waylon is vaak besproken in Voetbal Inside maar besloot toch aan te schuiven aan tafel. Johan vertelt wat hij over hem vindt.