Entertainment

The Crown-actrice in spin-off Fast & Furious

04 juli 2018 04:24 Aangepast: 04 juli 2018 04:26

Vanessa Kirby heeft een rol in Hobbs And Shaw, de spin-off van de Fast & Furious-films. De The Crown-actrice gaat daarin de zus spelen van Deckard Shaw, het personage van Jason Statham.

Voor Vanessa en de meeste van haar The Crown-collega's betekende het tweede seizoen het einde bij de populaire Netflix-serie. Omdat daarin lange fases uit het leven van koningin Elizabeth en haar naasten worden gevolgd, is de originele cast te jong geworden voor hun rollen. Vanessa, die Elizabeths zus prinses Margaret speelde, draagt het stokje over aan Helena Bonham Carter.

Studio Universal maakte vorig jaar bekend dat er een spin-off in de maak was van de populaire autoracefranchise Fast & Furious. De film draait om de eeuwig ruziënde Deckard Shaw en Luke Hobbs, een rol van Dwayne 'The Rock' Johnson. Volgens aanhoudende geruchten is de film het gevolg van een vete tussen The Rock en Fast & Furious-hoofdrolspeler Vin Diesel. De twee zouden niet langer op een set samen kunnen werken.

The Rock reageerde dinsdag op Instagram enthousiast op de komst van Vanessa, die hij in zijn post een "geweldige chick" noemde. De acteur liet ook weten dat de productie van de film in september van start gaat. Hobbs And Shaw moet in de zomer van 2019 in de bioscopen te zien zijn.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore