Entertainment

Verleidster Kelly onherkenbaar voor plastische chirurgie

20 juni 2018 13:48 Aangepast: 20 juni 2018 13:50

Met haar grote kadetten weet de verleidster in Temptation Island VIPS alle ogen op zich te richten. Haar 100cc per bil trekken flink de aandacht van de mannen in het huis, maar dat was niet altijd zo… Kijk zelf maar!

In 2012 doet Kel samen met maatje Jill mee aan Oh Oh Europa. Elf weken lang trokken de ladies met zeven andere duo’s door Zuid-Europa en zetten ze alles op alles voor een onvergetelijke trip. De blondines vielen duidelijk in de smaak en hielden het alle weken vol.

De twee dames hebben tijdens de reis de tijd van hun leven en kunnen hun geluk niet op als ze het programma ook nog winnen! Met dik 25.000 euro op zak keren de vriendinnen terug naar huis. Ka-ching! 

De kans is groot dat de sexy verleidster haar dik verdiende euro’s heeft uitgegeven om het een en ander aan zichzelf te laten doen. De blondine heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze aan zichzelf heeft lopen sleutelen. Zo vertelt ze aan Olcay Gulsen in Temptation Gossip dat ze een speciale ‘booty trip’ heeft gemaakt naar Venezuela en verklapt ze dat ze een pruik draagt. 

Temptation Island VIPS kijk je elke donderdag op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore