Boulevard

Ex-Teen Mom Farrah voelt zich aangevallen

14 juni 2018 15:15

Gisteren werd bekend dat ex-Teen Mom-ster Farrah Abraham was opgepakt nadat ze een medewerker van het The Beverly Hills Hotel had geslagen.

Farrah laat TMZ nu weten dat niet de medewerker, maar zijzelf het slachtoffer is. En waarom? Omdat ze een bekend persoon is, aldus Farrah. "Ik denk echt dat dit veel te groot is gemaakt. Het zit eigenlijk allemaal heel simpel. Iedereen verzint zijn eigen versie van wat er is gebeurd, maar ik red me wel. Het gaat goed", zegt de celeb in een nieuw filmpje. 

"Ik weet niet wie en waarom de politie is gebeld, maar het was niet nodig. Ik hoop dat niemand zich ooit zo hoeft te voelen als ik", zegt ze. Farrah probeert het nu allemaal achter zich te laten en legt de schuld volledig bij de omstanders en betrokkenen. 

Ondertussen doet de politie een heel ander verhaal bij TMZ. Volgens het officiële rapport zou Farrah een hotelmedewerker hebben geslagen en weigerde ze het hotel te verlaten. Ook heeft ze meerdere keren "go fuck yourself" tegen de agenten gezegd, zoals in de video hieronder te zien is.

`