Entertainment

Eerste beelden nieuwe seizoen Louisa en Rosanna

12 juni 2018 17:06

5 juli is het dan eindelijk zo ver: dan begint het nieuwe seizoen van Louisa en Rosanna, Onze Transgenderliefde bij TLC. En de eerste beelden beloven al veel goeds!

In de teaser voor het nieuwe seizoen is te zien hoe Louisa en Rowan met baby Mikai langsgaan bij een spa voor baby's. Maar terwijl Lo haar kleine mannetje klaarmaakt om het bad in te gaan, gaat het al meteen mis... Mikai plast namelijk de nieuwe catsuit van Louisa onder en daar is de rondborstige TLC-ster natuurlijk not amused over.

Gelukkig kan Mikai wel een potje breken bij haar moeder en dus wordt het alsnog een onvergetelijke middag. Het tripje naar de spa zorgt zelfs voor de nodige tranen bij de flamboyante televisiediva. "Ik vind het een heel mooi moment. Ik krijg er zelfs een brok in mijn keel van en de tranen staan in mijn ogen. Ik kan niet beseffen dat Mikai van mij is. Ik ben echt zo gelukkig."

Het nieuwe seizoen van Louisa en Rosanna zal vanaf 5 juli te zien zijn bij TLC. In de reeks staat de doop van Mikai centraal, de transitie van Rowan en de plannen van Louisa om een eigen bedrijfje te beginnen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`