Boulevard

Doutzen Kroes danst in wel héél pikant filmpje

11 juni 2018 17:15 Aangepast: 12 juni 2018 00:50
Screenshot Instagram. Beeld © Instagram.

Doutzen Kroes deelt een wel erg spannend filmpje op haar Instagram. Het voormalig Friese topmodel is het gezicht van Hunkemöller en in deze video laat ze de camera wel heel dichtbij komen op haar decolleté, kruis en schuddende billen.

Op de video zien we de moeder van twee door een trappenhuis paraderen met erg sexy lingerie aan. De reacties van haar fans zijn lovend: "Wat ben je toch mooi en een topmodel", reageert iemand. En ook Doutzen zelf is erg enthousiast over het beeld: "Ik had zoveel plezier achter de schermen", schrijft het model op Instagram.

Dance4Life

Doutzen maakte onlangs ook bekend dat er een einde is gekomen aan haar ambassadeurschap van Dance4Life. Haar opvolgster is topmodel Cato van Ee. "Cato wordt de nieuwe ambassadeur en ik geloof erin dat dit het perfecte persoon is om te doen!"

Doutzen kijkt na tien jaar ambassadeurschap terug op een mooie tijd. "Dank jullie voor de waanzinnige herinneringen en het mogelijk maken voor mij om jonge mensen taboe te helpen doorbreken rondom seks", aldus de 38-jarige moeder. 

`