Economie

RTL Z en ING winnen sponsorRing met het beursspel

21 november 2013 22:15 Aangepast: 06 september 2015 13:22

We zijn zelf natuurlijk nogal enthousiast over ons beursspel, maar we worden ook af en toe gelauwerd. En vanavond weer. RTL Z en partner ING hebben namelijk de sponsorRing voor het spel gewonnen.

Aan het beursspel doen via onze site iedere ronde minimaal 10.000 mensen mee.  Met een fictief kapitaal van 100.000 euro proberen onze beleggers een mooi rendement te behalen. De eerste 2 rondes werden afgesloten met een trotse winnaar op Wall Street. In januari staat alweer ronde 3 in de planning. Het spel gaat gepaard met een wekelijks tv-programma op RTL Z waarin 8 kandidaten worden gevolgd en waar met behulp van deskundigen de beleggingskennis van onze deelnemers serieus wordt verbeterd.

Ook de beursvloer waar deskundige beleggers onze deelnemers de hele dag terzijde staan, wordt gewaardeerd. De prijs wordt gegeven voor de effectieve sponsoring van ING.

Klik hier voor de website van de sponsorRing. Volg hier #sponssorring op Twitter. ING werd ook gekroond tot sponsor van het jaar. In mei van dit jaar won het RTL Z Beursspel ook al de Dutch Interactive Award.

RTL Nieuws
`