Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

In het algemeen veel bewolking en hier en daar valt wat motregen. Vanmiddag wordt de bewolking van het westen uit dikker en gaat het in de loop van de avond op uitgebreidere schaal (mot)regenen. De west- tot zuidwestenwind is zwak tot matig. De middagtemperaturen liggen rond de 5 graden.Ook vannacht valt er van tijd tot tijd motregen. De minimumtemperatuur valt vroeg in de nacht en komt uit op omstreeks 3 graden. Gedurende de nacht loopt de temperatuur weer op naar een graad of 6. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidwestelijke richting. Maandag overdag nog steeds bewolkt en gaat het harder regenen, in de middag wordt het van westen uit droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7 graden. De wind draait in de loop van de dag via west naar het noordwesten en neemt aan de kust toe tot vrij krachtig, in het binnenland tot matig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Wisselvallig en de eerste dagen perioden met regen. De tweede helft van de week wat kouder met geregeld (winterse) neerslag.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (rond 80%) op het aanhouden van het wisselvallige weertype met temperaturen onder de normale waarden.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
05 januari 2015 07:18

Komende week: elke dag warmer

Vandaag een bewolkte dag maar het blijft vrijwel overal droog. Het wordt 5 tot 6 graden. De komende dagen wordt het wisselvalliger en warmer, verwacht RTL Weervrouw Nicolien Kroon. Zaterdag mogelijk 12 graden. "Meer dan het dubbele dan normaal voor de tijd van het jaar". Lees verder
29 december 2014 08:03

Winterse buien, in de loop van de dag regen

Op dit moment zit er veel kou in de grond, dat zorgt plaatselijk voor flink wat gladheid. Dat zegt RTL-weerman William Huizinga. In de loop van de dag kan op sommige plaatsen regen vallen. Het wordt drie tot zeven graden. Lees verder