Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Het is half tot zwaar bewolkt met nog enkele buien en lokaal komt daarbij ook hagel voor. In Zeeland blijft het zo goed als droog. Vanavond neemt de buiigheid sterk af. Er staat aanvankelijk een matige tot vrij krachtige wind uit west tot noordwest. In de kustgebieden en op het IJsselmeer is de wind eerst nog krachtig tot hard, maar vanavond neemt de wind sterk af, het eerst in het zuidwesten. Vooral tijdens buien kunnen in de kustgebieden eerst nog (zware) windstoten voorkomen. Komende nacht zijn er af en toe brede opklaringen en blijft het droog. De wind is zuidwest en zwak tot matig, aan zee westelijk en matig of vrij krachtig. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 4 graden, aan zee enkele graden hoger.Zondag overdag neemt de bewolking geleidelijk toe en in de middag en avond kan er lokaal wat lichte regen of motregen vallen. De temperatuur loopt zondag geleidelijk op naar zo'n 9 graden 's middags en tot 12 graden in de avond. De wind is zuidwest tot west en neemt toe naar vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig of hard. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Wisselvallig met in eerste instantie vrij veel wind en temperaturen ruim boven de langjaargemiddelde waarden. Vanaf donderdag dalende middag- en nachttemperatuur.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (60 %) op het aanhouden van het wisselvallig weertype met temperaturen rond de langjaargemiddelde waarden.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl