Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

De komende uren is het erg onstuimig met in het hele land zware windstoten. Verder trekken er enkele buien over het land en daarbij kan ook onweer voorkomen. De zuidwestelijke wind is krachtig tot hard boven land en stormachtig aan de kust. In de loop van de avond wordt de wind wat rustiger. Komende nacht is het wisselend bewolkt en komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5 graden. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig aan de kust. In het (noord)westelijk kustgebied zijn nog zware windstoten mogelijk.Maandag overdag is er af en toe zon maar kan er ook nog een bui voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7 graden in het noordwesten tot 10 in het zuiden van het land. De wind blijft westelijk en wordt matig boven land en (vrij) krachtig aan de kust. In de loop van de avond gaat de wind weer toenemen. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Wisselvallig weer met op dinsdag en woensdag vrij veel wind. Middagtemperaturen iets beneden normaal.

Komende 5-8 dagen

Tamelijk grote kans (60%) op het aanhouden van het wisselvallige weertype, maar met minder wind. De middagtemperaturen liggen enkele graden beneden de langjaargemiddelde waarden.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl