Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Vannacht is het helder en koelt het flink af. Met name landinwaarts gaat het plaatselijk licht vriezen en op veel plaatsen komt vorst aan de grond voor. Het blijft droog. De wind draait naar het zuiden en neemt af naar zwak. De dag begint in het oosten nog met zon. In het westen is het dan bewolkt en valt er buiige regen. De bewolking en neerslag trekken naar het oosten. In de middag breekt van het westen uit de zon op steeds meer plaatsen door en wordt het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond de 11 graden. De wind draait gedurende de dag van zuid naar west en neemt toe tot matig, aan de kust tot vrij krachtig. In de nacht naar woensdag is er weinig bewolking en ligt de minimumtemperatuur rond een graad of 2. De zwakke tot matige wind wordt zuidelijk.Woensdag overdag is er af en toe zon en later op de dag is een enkele bui mogelijk. De middagtemperatuur wordt ongeveer 13 graden. De zuidwestenwind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Af en toe zon, van tijd tot tijd regen of buien en met middagtemperaturen rond 11 graden ruim onder het langjarig gemiddelde is het tamelijk koel.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (60%) op het aanhouden van het wisselvallig weertype en temperaturen rond of iets onder normaal en ca. 35% kans op rustig en droog voorjaarsweer.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
02 april 2015 08:50, in:

Pasen 2015

Paasweer: veel wind, weinig regen en vooral meer zon

Goede vooruitzichten voor het paasweekend: de temperaturen lopen op en de zon laat zich vaker zien. "In de zon, uit de wind, kun je tijdens felle opklaringen waarschijnlijk goed zitten", zegt RTL-weervrouw Jennifer Faber. Lees verder
31 maart 2015 10:23, in:

Stormachtig einde maart

Dubbel zo zware ochtendspits door storm

31 maart 2015 05:29, in:

Stormachtig einde maart

Pas op voor zware windstoten