Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Er is veel bewolking aanwezig en op enkele plaatsen valt er soms (mot)regen, vannacht gaat het op meer plaatsen regenen. De temperatuur ligt rond 11 graden. De zuidwestenwind is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer hard, langs de zuidwestkust soms stormachtig. Bovendien is er aan de westkust kans op zware windstoten rond 75 km/uur.De dag begint morgen ook met bewolking en regen. In de loop van de ochtend klaart het van het noordwesten uit op en deze opklaringen breiden zich in de middag verder naar het zuidoosten uit. De temperatuur daalt gedurende de dag van 11 naar 8 graden. De wind draait in de loop van de dag naar west tot noordwest en neemt boven land af naar matig, aan zee blijft de wind krachtig tot hard. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Wisselvallig en temperaturen ruim boven normaal.

Komende 5-8 dagen

Aanhoudend wisselvallig en geleidelijk 50% kans op maximumtemperaturen die onder normaal uitkomen en lichte vorst in de nachten.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl