Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Er is vrij veel bewolking en vooral in het noorden kan zo nu en dan wat lichte (mot)regen vallen. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 13. De zuidwestenwind is matig en neemt aan zee toe naar vrij krachtig.In de nacht naar vrijdag verandert er maar weinig in het weerbeeld. Het blijft zwaar bewolkt en af en toe valt er motregen. De temperatuur zakt naar circa 8 graden in het oosten en naar ongeveer 11 graden in het westen. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.Vrijdag overdag is het zwaar bewolkt en is er vooral in het westen kans op motregen. In de avond trekt een gebied met regen van west naar oost over het land. De maximumtemperatuur ligt rond 14 graden. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en in het Waddengebied mogelijk enige tijd vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Wisselvallig, maar zondag en maandag droog. De temperaturen liggen overdag boven het langjarig gemiddelde en 's nachts ruim daarboven.

Komende 5-8 dagen

Wisselvallig en temperaturen die overdag rond normaal uitkomen.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
12 oktober 2014 20:18

Morgen opnieuw een natte dag

De meeste bewolking hangt morgen boven het westen van het land, in het oosten 'zou je weleens mazzel kunnen hebben' met enkele zonnige perioden. Dat zegt weervrouw Helga van Leur. Lees verder
10 oktober 2014 07:58

Zon en wolken wisselen elkaar af

Vanochtend kan er nog een enkele bui vallen, maar de rest van de dag wisselen wolken en zon elkaar af en wordt het ongeveer 18 graden. Vanaf volgende week wordt het wisselvalliger zegt RTL-weervrouw Amara Onwuka. Lees verder