Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Vandaag wisselen zon en buien elkaar af. Vooral vanmiddag is daarbij landinwaarts kans op onweer en hagel. Vanavond neemt de buiigheid van het westen uit af. Het wordt niet warmer dan een graad of 17. Boven land is de wind zwak tot matig uit een zuidwestelijke richting. In de kustgebieden is de wind west en is matig, eerst nog vrij krachtig.Komende nacht is het wisselend bewolkt maar blijft het overwegend droog. In het oosten van het land kan tijdens opklaringen mist ontstaan. De temperatuur daalt naar een graad of 7. De wind is boven land zwak uit zuid tot zuidwestelijke richting, langs de kust matig uit het west tot zuidwesten.Morgen hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken en af en toe komt er een bui voor. De middagtemperatuur blijft bij een graad of 17 steken. De wind wordt overal west tot zuidwest, boven land matig, aan zee matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Koel weer met geregeld zon, maar van tijd tot tijd ook buien. In de loop van het weekeinde tijdelijk afnemende buiigheid en waarschijnlijk iets oplopende temperaturen.

Komende 5-8 dagen

Vrij grote kans (60-70%) op een weertype met van tijd tot tijd een bui en maximumtemperaturen die rond of iets onder normaal liggen.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl