Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Vandaag is er flink wat zon, al trekken er vooral in het noorden en zuiden eerst nog wolkenvelden over. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 3 graden in het oosten en noordoosten tot een graad of 8 in het uiterste zuiden. De oostelijke wind is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. De wind geleidelijk neemt vanmiddag iets in kracht af.Komende nacht is het grotendeels helder, al kan er in het noorden nog steeds bewolking vanuit Duitsland binnendrijven. Lokaal kan een mistbank ontstaan. Het gaat nagenoeg overal licht vriezen met minima tussen de -1 en -4 graden. De wind is zwak tot matig uit een oostelijke richting.Morgen overdag zijn er zonnige perioden en is het droog. In de loop van de dag komt er in het westen geleidelijk meer bewolking en kan er mogelijk wat lichte regen vallen. De temperatuur loopt in het zuidwesten op naar een graad of 5, in het uiterste noordoosten blijft deze rond het vriespunt steken. De oostenwind blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Vrij koud met overwegend lichte vorst in de nachten en overdag temperaturen enkele graden boven het vriespunt. Verder is het droog en schijnt geregeld de zon.

Komende 5-8 dagen

Vrij grote kans (ca. 70%) op een droog weertype met temperaturen beneden het langjarig gemiddelde. Daarnaast is er een 30% kans op een wisselvalliger weertype met temperatuur van rond of iets boven het langjarig gemiddelde.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
13 november 2014 01:45

Let op: het is mistig

31 oktober 2014 08:33

'Toch weer even dat nazomerse gevoel vandaag'

De zon krijgt vandaag best veel ruimte, verwacht RTL-weervrouw Jennifer Faber. In het noorden hangt nog wat mist en blijft het in de loop van de ochtend grijs, maar in de middag schijnt overal de zon. Het wordt 16 tot 18 graden. Ook morgen is het nog een lekkere dag, daarna wordt het wisselvalliger. Lees verder