Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Vannacht trekken wolkenvelden vanaf de Noordzee van het noorden uit over een groot deel van het land. Het blijft droog en mogelijk ontstaat er later in de nacht landinwaarts in opklaringen lokaal een mistbank. De minima lopen uiteen van net boven het vriespunt in het zuidoosten tot 6 graden op de Wadden. Er staat in het binnenland een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen, aan de kust staat een matige wind uit noordelijke richtingen.Zondag overdag zijn er eerst wolkenvelden en kan er, vooral in het noorden en noordwesten van het land, wat lichte (mot)regen vallen. Geleidelijk breekt op steeds meer plaatsen de zon door. De maxima lopen uiteen van 11 graden op de Wadden tot plaatselijk 15 graden in het zuidoosten. De wind is aanvankelijk zwak uit uiteenlopende richtingen, maar in de loop van de dag steekt er een zwak tot matige noordoostelijke wind op. De nacht naar maandag verloopt helder, maar met name in het noorden en oosten kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 3 graden. De wind is noordelijk en zwak, aan de kust matig.Maandag zijn er flinke perioden met zon. De temperatuur loopt uiteen van 11 graden in het noorden tot 18 graden in het zuiden. De wind komt uit het noorden en is matig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Droog en zonnig lenteweer met temperaturen rond normaal, in het noordelijk kustgebied blijven de temperaturen achter.

Komende 5-8 dagen

Overgang naar een wisselvalliger weertype met temperaturen rond normaal.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
02 april 2015 08:50, in:

Pasen 2015

Paasweer: veel wind, weinig regen en vooral meer zon

Goede vooruitzichten voor het paasweekend: de temperaturen lopen op en de zon laat zich vaker zien. "In de zon, uit de wind, kun je tijdens felle opklaringen waarschijnlijk goed zitten", zegt RTL-weervrouw Jennifer Faber. Lees verder
31 maart 2015 10:23, in:

Stormachtig einde maart

Dubbel zo zware ochtendspits door storm

31 maart 2015 05:29, in:

Stormachtig einde maart

Pas op voor zware windstoten