Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Weer

Vandaag

Voor het eerst dit jaar wordt het vandaag plaatselijk meer dan 20 graden! Vorig jaar was dat op 3 april het geval. Ook later in de week staan er weer twintigers in de weerkaarten en daarmee komt de temperatuur ver boven de norm van 11 graden uit.Vanmiddag is het met temperaturen tussen 17 en 21 graden en zonneschijn heerlijk terrasweer! Door het koude zeewater blijft het kwik op de Wadden achter met een graad of 14. Later op de middag komen er wat wolkenvelden vanuit Zeeland en lokaal kan daaruit een bui vallen (misschien met onweer). De wind draait van zuid naar zuidwest en is zwak tot matig, aan de westkust toenemend tot vrij krachtig.Vanavond en vannacht trekken er wolkenvelden over ons land vanuit het noordwesten. Het blijft wel op de meeste plaatsen droog. Later in de nacht kan er in het noordwesten een spat vallen. De temperatuur daalt naar een graad of 8. Bij langere opklaringen wordt het nog iets koeler. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan de kust nu en dan vrij krachtig.Morgen zwakt de wind wat af en is de maartwarmte met 10 tot 16 even uit de lucht. Er trekken vrij veel wolkenvelden over met 's ochtends vooral in de noordelijke helft hieruit soms een beetje regen.Op donderdag en vrijdag keert de voorjaarswarmte terug. Dan moeten we het ervan nemen, want tijdens het weekend is het met 13 tot 16 graden duidelijk minder warm. Vooral op zaterdag vallen daarbij enkele buien.

Komende 4 dagen

Eerst temperaturen ruim boven normaal en een toenemende kans op regen. Na het weekeinde afnemende regenkansen en maxima rond of iets boven normaal.

Komende 5-8 dagen

Aanvankelijk temperaturen rond of iets boven normaal en een kleine kans op regen, maar zowel de kans op lagere maxima als regen neemt geleidelijk toe.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
1 uur 4 minuten geleden

FIFA schorst Messi voor vier interlands

2 uur 7 minuten geleden

Grease-sterren duiken 40 jaar later terug in hun rol

Volgend jaar bestaat de filmklassieker Grease veertig jaar. Dat moet gevierd worden vinden John Travolta en Olivia Newton-John. De acteurs willen daarom terugkeren als Sandy en Danny, vertelt Olivia in een interview met The Mirror. "Veertig jaar, ik kan het niet geloven. De tijd gaat zo snel." Lees verder
2 uur 21 minuten geleden

Brexit: vechtscheiding of harmonieus uiteen?