Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

Er zijn brede opklaringen en het is nevelig lokaal mist(banken). De minimumtemperatuur komt uit rond 14 graden en de oostelijke wind is zwak tot matig. In de ochtend komt er plaatselijk nog mist voor, maar geleidelijk aan breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In de middag is er dan veel zon en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 24 graden. De oostenwind is zwak tot matig, aan de westkust draait de wind in de middag naar het noordoosten. In de nacht van woensdag op donderdag zijn er brede opklaringen en ontstaat er weer op een aantal plaatsen mist. In het uiterste zuiden is een enkele bui niet helemaal uitgesloten. De minima liggen rond de 14 graden bij een zwakke tot matige oostelijke wind.Donderdag overdag is het in de noordelijke helft zonnig en droog. Elders is er wat meer bewolking en vooral het zuidoosten maakt kans op een enkele bui, mogelijk met onweer. Op de meeste plaatsen wordt het een graad of 24 bij een zwakke oostelijke wind. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Rustig nazomerweer met soms een bui.

Komende 5-8 dagen

Tamelijk grote kans (70%) op overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype. Ongeveer 30% kans op handhaving van het rustige nazomerweer.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl