Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Nieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

De zon schijnt op veel plaatsen. In de loop van de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en vanavond gaat het van het zuidwesten uit licht (mot)regenen. In het noordoosten blijft het tot na middernacht droog. Maxima liggen rond 7 graden. De oostelijke wind is matig, aan de kust vanmiddag mogelijk vrij krachtig.Komende nacht is er vrij veel bewolking en hier en daar valt soms lichte (mot)regen. De minima lopen uiteen van 2 graden in het oosten tot 6 graden in Zeeland. De wind draait naar het zuidoosten en is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig.Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperaturen liggen tussen 7 graden in het noordoosten en lokaal 14 graden in het zuidoosten. De zuid- tot zuidoostelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Komende 4 dagen

Rustig en vrij zacht weer met in het algemeen veel bewolking en iedere dag kans op wat regen. Middagtemperatuur rond 10 graden en minima omstreeks 7 graden

Komende 5-8 dagen

Kans van 60 % op het aanhouden van het licht wisselvallig weertype met temperaturen rond de langjaargemiddelde waarden en 30 % kans op een kouder en droger weertype met temperaturen onder de normaalwaarden voor de tijd van het jaar.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
13 november 2014 01:45

Let op: het is mistig

31 oktober 2014 08:33

'Toch weer even dat nazomerse gevoel vandaag'

De zon krijgt vandaag best veel ruimte, verwacht RTL-weervrouw Jennifer Faber. In het noorden hangt nog wat mist en blijft het in de loop van de ochtend grijs, maar in de middag schijnt overal de zon. Het wordt 16 tot 18 graden. Ook morgen is het nog een lekkere dag, daarna wordt het wisselvalliger. Lees verder