Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Weer

Vandaag

De kou is uit de lucht en vanuit het zuidwesten dringt zachtere lucht op. De komende dagen blijft het zacht, maar ook overwegend bewolkt en niet geheel droog. Vanavond en de komende nacht klaart het gedeeltelijk op. De temperatuur zakt naar waarden tussen 8 graden in het noordwestelijk kustgebied tot 2 graden in het zuidoosten. Daar kan een wegdektemperatuur lokaal onder nul komen, maar ligt nog veel zout op e weg van afgelopen dagen. De wind blijft uit het zachte zuiden tot zuidwesten waaien. Morgen trekken opnieuw wolkenvelden over ons land. Uit het wolkendek kan ‘s middags vooral in het noorden wat regen vallen. In de rest van het land blijft droog. De meeste kans op zon is in het zuiden. Met maxima rond 9 graden is het tamelijk zacht weer. Verder waait er een matige, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtige zuidwestenwind. De dagen daarna blijft het zacht. Op zaterdag zijn middagtemperaturen tot 11 graden mogelijk. Later arriveert een regengebied, die vooral in de nacht naar zondag wat millimeters hemelwater brengt. Zondag overdag lijkt het grotendeels droog te worden met mooie opklaringen. Begin volgende week koelt het waarschijnlijk opnieuw af met weer kans op nachtelijke vorst.

Komende 4 dagen

Zacht en overwegend bewolkt met vooral in het weekeinde kans op wat regen. Na het weekeinde waarschijnlijk droog en minder zacht.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (70-80%) op meest droog weer met vooral de eerste dagen mogelijk lichte vorst in de nacht. Er is ongeveer 20-30% kans op een zacht en wisselvallig weertype.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
1 uur 22 minuten geleden

Johnny Depp opnieuw meest overbetaalde acteur

2 uur 30 minuten geleden

Onderzoek: Goedkope vliegtuigmaatschappijen gevaarlijker

3 uur 21 minuten geleden

Oekraïens bedrijf wil Air Force One bouwen