Woensdag 16 April
Menu Terug Zoeken
 

Virusscanner McAfee nu per maand op te zeggen

Tot nu toe trok het bedrijf voor internetbeveiliging McAfee zich niets aan van de Nederlandse wet, die klanten het recht geeft om automatische verlenging op ieder moment op te zeggen.
10 minuten geleden

Mathijs Bouman: bidden voor ECB dat lage inflatie tijdelijk is

''De inflatie in de eurozone is uitzonderlijk laag. Inflatie aanmoedigen is echter heel moeilijk. Het is echt bidden voor de ECB dat de hele lage inflatie een tijdelijke dip is. De doelstelling voor de ECB is een inflatie van iets onder de 2%, daar zitten ze dus onder. Laten ze zich in Frankfurt zorgen maken over de inflatie, dan kunnen wij nog even profiteren van de koopjes'', aldus RTL Z-beurscommentator Mathijs Bouman.

Jos Versteeg: Koers onder de 60 is echt heel goedkoop voor ASML

Beurzen hoger na Chinese data

De Europese aandelenbeurzen laten weer wat herstel zien na het verlies van een dag eerder. De stemming op de markten werd gesteund door een meevallend groeicijfer uit China. In Amsterdam leverde ASML in na de publicatie van zijn kwartaalcijfers.
2 uur 25 minuten geleden

ASML: vraag daalt komende maanden licht

'Uiteindelijk komt omzet wel naar ASML toe'

ASML verwacht dat de vraag naar chipmachines iets gaat afnemen. ''Uiteindelijk hoeft dat niet heel dramatisch te zijn voor ASML. Het is immers een soort alleenheerser op de markt'', legt Merijn Doggen uit.

Nieuwsuitzending live

Enquête
26 maart 2014 16:50

AEX zakt tot onder de 400 punten

Belegt u?
Opinie
 

Facts in jouw buurt?

Voer je postcode of gemeente in en kom meer te weten over jouw buurt.