Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Video's
meer stories

Nieuws
meer stories
Economie
meer stories
Sport
meer stories
Editie NL
meer stories

Live nieuws

29 juli 2014 19:35

Euvgenia en Jeroen zitten op roze wolk

Euvgenia Parakhina en haar vriend Jeroen Jorna zijn pas net de trotse ouders geworden van hun zoontje Rafael, maar iedereen mag al kennis maken met het kleine ventje. "Alle clichés over het moederschap zijn waar", vertelt het jurylid van So You Think You Can Dance trots.
Lees verder
29 juli 2014 19:22

Website Gordon werkt aan doorstart

Gordon lanceerde vlak voor het WK met veel tamtam goordraaitdoor.nl. Een sport- en entertainment-nieuwssite, waar humor en roddel de boventoon voeren, maar er is al sinds 11 juli niets meer op de site verschenen.
Lees verder
29 juli 2014 19:21

Zusjes Abma veroveren de catwalk

Los Angeles, Singapore en New York. Model Maiken Abma stond er eerst alleen voor, maar nu haar zusje Anniek haar diploma in the pocket heeft, is het tijd om samen de runway te veroveren.
Lees verder
29 juli 2014 19:15

Scarlett Johansson opent aanval op daders

Nu het kwik al een tijdje boven de twintig graden blijft hangen, is een bioscoopavondje met airconditioning helemaal niet zo'n gek idee. Deze zomer is er in elk geval genoeg keus, zoals de actiefilm Lucy met Scarlett Johanson in de hoofdrol.
Lees verder
29 juli 2014 18:59

Stef Classens: Dit is echt de bom

Na Douwe Bob en Michael Prins is nu Stef Classens de Beste Singer-Songwriter van Nederland. "Ik had het totaal niet verwacht, dus dit is echt wel de bom", vertelt Stef aan RTL Boulevard.
Lees verder